netflix mando tv nueva

Wall Street cotitza amb signe mixt aquest dimarts, després que el Dow Jones marqués per la mínima un nou màxim històric en preus de tancament lleugerament per sobre de 38.000 punts.

  • 40.003,59
  • -

Això en una jornada durant la qual els resultats empresarials comencen a centrar el focus del mercat. United Airlines puja amb força després de superar ahir a la nit previsions amb les seves xifres i impulsa tot el sector d'aerolínies.

Abans de l'obertura, Johnson & Johnson, Procter & Gamble, Verizon, General Electric i Lockheed Martin han publicat els seus comptes, mentre que Netflix farà el mateix després del tancament de la sessió.

Tesla, IBM, AT&T i Kimberly-Clark ho faran dimecres; Visa, Intel, Comcast i American Airlines dijous; i Caterpillar, American Express, Colgate-Palmolive divendres.

"Tan important com les xifres que donin a conèixer les companyies, serà el que diguin els seus gestors sobre l'esdevenir dels seus negocis i sobre com veuen l'escenari macroeconòmic a què s'hauran d'enfrontar les empreses", assenyalen des de Link Gestión.

REFERÈNCIES MACROECONÒMIQUES

A nivell macroeconòmic, els inversors descomptaran aquesta setmana diverses referències interessants. Dimecres, es publicaran els índexs de gestors de compra dels sectors de manufactures i serveis (PMIs) que elabora S&P Global. Els analistes de Link esperen que confirmin que "l'activitat privada dels EUA es continua mostrant resistent".

A més, dijous es publicarà la primera estimació del PIB del quart trimestre. Es preveu una desacceleració del creixement econòmic fins al 2% des del 4,9% registrat al tercer trimestre.

Finalment, divendres se sabrà l'índex de preus del consum personal, el PCE, que és la variable de preus més seguida per la Reserva Federal (Fed).

Aquestes dades seran crucials perquè el consens ajusti encara més la seva expectativa sobre la política monetària de la Reserva Federal, que decidirà sobre els interessos el proper 31 de gener. Els inversors són menys agressius sobre una possible retallada de tipus al març, i ara estan anticipant que la primera rebaixa dels interessos pot ser al maig o al juny.

ANÀLISI TÈCNICA

"Després de més d'un mes consolidant nivells, podem veure que l'S&P 500 aconsegueix posar-se en pujada lliure. Per a les properes setmanes el seu aspecte tècnic és impecable, i és que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 5.000 punts, preus que podria assolir durant les properes setmanes.

El primer nivell de suport és als 4.682 punts. No apreciarem no la més mínima complicació tècnica mentre que es mantingui cotitzant per sobre d'aquest nivell de preus”, explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

ALTRES MERCATS

En altres mercats, el petroli West Texas baixa un 0,99% (74,02 dòlars) i el Brent repunta un 1,01% (79,21 dòlars). Per part seva, l'euro es deprecia un 0,23% (1,0856 dòlars), i l'unça d'or avança un 0,14% (2.025 dòlars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys es revalora al 4,144% i el bitcoin baixa un 4,01% (38.562 dòlars).

contador