ep sede banco santander 20201020153605
BANCO SANTANDER

La incidència que està tenint la segona onada del coronavirus a Espanya ha fet que el Banc Santander tanqui temporalment algunes de les seves oficines bancàries. En concret, l'entitat dirigida per Ana Botín abaixarà la persiana de 134 sucursals, mentre que 107 només obriran un parell de cops per setmana.

  • 4,51€
  • -0,73%

La plantilla d'aquestes sucursals reforçarà altres oficines que es mantindran obertes o bé passarà a treballar de manera telemàtica.

CCOO lamenta aquesta situació, ja que situa al professional afectat en un "evident desavantatge" envers els seus homòlegs que sí que són en l'oficina per a atendre en condicions els clients i poder optar a aconseguir els objectius fixats.

A més, encara que aquests tancaments siguin temporals, finalment podrien derivar en clausures definitives, tal com indica 'Cinco Días', si bé tot dependrà dels plans de reordenació de l'entitat que presideix Ana Botín.

Fonts sindicals han explicat que s'estan produint uns quants tancaments tècnics, per traspàs a agents col·laboradors o per concentració d'oficines, alguns fins i tot que estaven encara pendents de la integració del Banc Popular.

Fins ara s'han comunicat 105 tancaments o traspassos al setembre, d'altres a l'octubre i una mica menys de 70 durant el mes de novembre.

Noticias relacionadas

contador