ep archivo - oficina de banco popular con el rotulo de grupo santander
BANCO POPULAR - Archivo

El Jutjat de Primera Instància Nº6 de Móstoles ha condemnat Banc Santander a indemnitzar dos clients amb 32.000 euros per les ampliacions de capital que va executar Banc Popular abans de ser absorbit per l'entitat que presideix Ana Botín.

  • 4,75€
  • 1,72%

El Jutjat ha considerat que Banc Popular va incomplir les obligacions informatives imposades per la Llei del Mercat de Valors. La condemna s'ha executat contra Banc Santander a causa que aquesta entitat és ara la responsable legal en tots els casos en què participava Popular.

Segons la sentència, l'entitat va reflectir als seus documents una imatge de solvència "que no permetia predir que l'entitat, pocs anys després, patís una amortització de les seves accions i fora transmesa en contraprestació d'un euro".

"Hem acreditat que Banc Popular entre les ampliacions de capital compreses entre el 2012 i 2016 no va evidenciar la seva imatge fidel, i són susceptibles d'indemnització per danys i perjudicis les adquisicions d'accions de Banc Popular realitzades durant aquest període, cosa que reflecteix en la sentència de la jutgessa", ha indicat el soci director de Vallverdú Advocats, Rubén Cueto.

Noticias relacionadas

contador