ep la presidenta de banco santander ana botin durante la junta general de accionistas de 2021
BANCO SANTANDER

Una directriu baixista és una recta que presenta impecables màxims decreixents i que ha de complir la condició de tenir, almenys, tres punts de tangència o de suport. No ens val només dos punts de toc.

  • 4,75€
  • 1,72%
Análisis Técnico
S1
2.77
S2
2.40
R1
3.07
R2
3.6245
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Al cap i a la fi, es tracta d'una zona de resistència on el pendent és negativa i en la qual cada vegada que el preu la toca es produeix una descàrrega de paper. És a dir, l'oferta és superior a la demanda i per això els preus cauen. Si atenem al gràfic setmanal de l'entitat càntabra podem veure com, dilatacions puntuals a part, el preu s'ha tornat a frenar amb precisió màxima a la directriu baixista principal, la que uneix tots i cada un dels successius màxims decreixents des de començaments de 2018 (5,32). L'oscil·lador de moment estocàstic també apunta a la prudència atès que està molt sobrecomprat i, a més, s'ha girat a la baixa.

Això, en teoria, deixa les portes obertes a la possibilitat de corregir amb més profunditat durant les properes sessions/setmanes corregint/ajustant proporcionalment els últims excessos. O ja no ens recordem que l'octubre la cotització es trobava als 1,45 euros? Com a suport més immediat tenim els 2,77 (mínim de març) i per sota i de major rellevància tenim els aprox. 2,40 euros.

san200421
Gràfic setmanal de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador