• Paul ha empitjorat les seves previsions després d'anticipar una caiguda del 25% a finals de juny
ep donald trump
CARLOS BARRIA

Donald Trump no viu el seu millor moment tot i que, per ser justos, això és així des que va guanyar les eleccions allà per novembre de l'any passat. I és que els escàndols assetgen el president dels Estats Units, en forma dels seus suposats vincles amb Rússia o en forma, per exemple, de les múltiples dimissions de membres del seu gabinet a les qual ha hagut d'enfrontar. Aquest continu ambient convuls està impedint que l'Administració del president americà s’'assenteixi' i, sobretot, que prengui les decisions que havia promès que prendria.

"Veig la base del nostre sistema construïda sobre sorra i s'acosten forts vents en contra", ha advertit l'excongressista Ron Paul

Ron Paul, excongressista republicà de Texas, se suma als que creuen que a la borsa nord-americana li queda molt per patir. En la seva opinió, un retrocés addicional del 50% als mercats a l'altre costat de l'Atlàntic és "concebible". Des del seu punt de vista, no passaran ni deu anys perquè es vegin aquestes caigudes. "Ni tan sols crec que en passi un", adverteix.

No obstant això, al contrari del que opinen molts altres, Paul no creu que Wall Street vagi a caure a causa de Donald Trump i tot el 'negatiu' que envolta al president dels Estats Units. "Si el mercat viu un crash durant els pròxims sis mesos no serà culpa de Donald Trump. Ha trigat entre sis i deu anys causar tots els problemes als quals ens estem enfrontant ara", afegeix.

Així i tot, Ron Paul reconeix que l'actual caos a Washington, amb un "president impredictible" i un munt de gent disposada a "trinxar-lo" no ajuda en absolut a millorar el panorama general.

Paul, que ha postulat tres vegades a la presidència dels Estats Units, esperava el passat 29 de juny una caiguda més 'benigna' del 25% als mercats. Així ho va expressar a l'espai 'Futures Now' de CNBC, el mateix programa en què ha realitzat ara aquesta pitjor previsió. A finals del passat mes de juny, l'excongressista va apuntar que Wall Street estava sobreestimant la fortalesa de l'economia i que la Reserva Federal (Fed) ha mantingut els tipus d'interès massa baixos durant massa temps. Llavors va expressar que la situació en la renda variable podria posar-se lletja a l'octubre.

"Veig la base del nostre sistema construïda sobre sorra i s'acosten forts vents en contra", ha advertit.

Noticias relacionadas

contador