toshiba-revise-a-la-hausse-sa-prevision-de-benefice

Les borses asiàtiques han iniciat la setmana amb guanys moderats i sense la referència de la Xina, Austràlia i Hong Kong, mercats tancats per festiu.

  • 27.548,00
  • 0,58%

El Nikkei japonès ha avançat un 0,7%, impulsat per una bona dada de producció industrial al mes d'abril, en repuntar un 2,9%, per sobre del 2,5% anticipat. En taxa interanual, la pujada ha estat del 15,8%, per sobre del 15,4% esperat.

D'altra banda, els líders del G7, reunits durant el cap de setmana al Regne Unit, s'han compromès a liderar la sortida del món de la pandèmia i la crisi del coronavirus, prometent més de mil milions de dosis de vacunes contra el coronavirus als països més pobres, ajudant els països en desenvolupament a créixer mentre lluiten contra el canvi climàtic i donant suport a un impost mínim a les empreses multinacionals.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,5%, fins als 71,31 dòlars. L'euro es deprecia un 0,07% i es canvia a 1,2098 dòlars, mentre l'unça d'or cau un 0,9%, fins als 1.862 dòlars. I la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys cau lleugerament fins a l'1,459%.

Finalment, el bitcoin avança un 5%, fins als 39.523 dòlars, després que Elon Musk hagi comentat que Tesla tornarà a acceptar la moneda digital quan els miners que la generen demostrin que treballen amb energies renovables.

Noticias relacionadas

contador