• Link Anàlisi destaca "el llast de la finalització de contractes"
ep juan osuna consejero delegadoohl
OHL

OHL puja aquest divendres gairebé 2% després d'una caiguda del 17% aquest dijous que va tenir lloc després que la constructora espanyola registrés 12,1 milions de pèrdues als seus resultats de 2017 anunciats dijous. Un enfonsament al parquet que els analistes de Banc Sabadell atribueixen, en un informe publicat avui, a "possibles dubtes en el seu negoci principal de construcció després de veure un empitjorament dels marges".

  • 0,33€
  • 0,74%

L'entitat financera espanyola continua destacant: "No creiem que es degui a les notícies sobre el deute, cada vegada que s'ha vist una millora del circulant". Tot i això, afegeix que "el mercat podria estar extrapolant aquest marge trimestral en recurrència, cosa que valoraria el negoci de construcció fins i tot en negatiu".

La caiguda pot ser a causa del "retard d'alguns projectes, les pèrdues registrades i els costos de l'ERO", segons Alphavalue

Per la seva banda, els experts d'Alphavalue al seu informe d'avui expliquen la caiguda d'OHL en borsa "pel retard d'alguns projectes, les pèrdues registrades en altres i els costos de l'ERO sobre la plantilla".

Així mateix, recorden que la mateixa constructora espanyola "considera 2017 com un any de transició entre el sanejament realitzat el 2016 i la nova etapa que s'ha d'obrir a partir d'aquest exercici".

D'altra banda, els analistes de Link Anàlisi relacionen la xifra de vendes de la companyia amb "el llast de la finalització de contractes, així com el retard d'alguns projectes a Llatinoamèrica".

A més, afegeixen que "l'EBITDA es veu afectat per impactes no recurrents", subratllant que la constructora "espera reduir en un terç els costos d'estructura corporatius i de la divisió de construcció, a més de presentar el seu nou pla de negoci amb horitzó 2020" .

Noticias relacionadas

contador