• A més, s'ha decidit la incorporació al Comitè de Natividad Blasco i d'Antonio Giralt
mikel tapia
BME

Mikel Tapia ha estat nomenat nou president del Comitè Assessor Tècnic de l'IBEX. El Consell d'Administració de Societat de Borses ha acordat modificar la composició del Comitè Assessor Tècnic dels índexs IBEX després de la defunció, al febrer, de Blas Calzada.

Mikel Tapia, membre del Comitè des de 2011, ha estat nomenat president. Mikel Tapia és catedràtic de finances de la Universitat Carlos III de Madrid (2007), doctor en Economia per la Universitat del País Basc (1996) i reconegut economista expert en finances, gestió de riscos i microestructura i liquiditat dels mercats de capitals. Fins al 2013 va ser vicerector de la Universitat Carlos III i anteriorment en va ser vicedegà. És autor de nombrosos treballs d'investigació sobre els mercats de valors i ha impartit nombroses conferències i seminaris en universitats espanyoles i estrangeres.

A més, s'ha decidit la incorporació al Comitè de Natividad Blasco, catedràtica de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Saragossa, i d'Antonio Giralt, expresident de MAB i ex sotsdirector general de la Borsa de Barcelona.

El Comitè Assessor Tècnic queda constituït per: Mikel Tapia, en qualitat de president, José Ramón Lasuén, Ramón Acín Ferrer, Pablo Fernández, Màxim Ferrando Bolado, Simón Sosvilla Rivero Nativitat Blasco i Antonio Giralt

Noticias relacionadas

contador