ep ciudadanos japoneses con mascarilla en tokio
Hitoshi Katanoda

L'impacte de l'epidèmia de coronavirus sobre els viatges internacionals i el comerç electrònic transfronterer ha portat la companyia estatunidenca de targetes de crèdit i serveis de pagament a retallar entre 2 i 3 punts percentuals les seves expectatives de creixement dels ingressos de cara al primer trimestre de 2020, fins a una forquilla d'entre el 9% i el 10%.

  • 462,42$
  • 0,07%

"Els viatges internacionals i, en menor mesura, el comerç electrònic internacional, s'estan veient afectats pel coronavirus", ha informat l'entitat, que calcula un impacte negatiu d'entre 2 i 3 punts percentuals en l'evolució interanual dels seus ingressos del primer trimestre respecte de les seves previsions del mes de gener passat.

D'aquesta manera, Mastercard anticipa que, en cas de mantenir la tendència actual, els seus ingressos nets augmentaran entre un 9% i un 10% interanual durant el primer trimestre de 2020.

"Hi ha moltes incògnites sobre la durada i la gravetat de la situació, i l'estem monitorant de prop", ha assegurat la multinacional, que espera un creixement anual dels seus ingressos d'entre el 12% i el 13% en el conjunt de l'exercici 2020 "si l'impacte es limita només al primer trimestre".

Noticias relacionadas

contador