lvmh-est-a-suivre-a-la-bourse-de-paris

Abans de fer-se viral gràcies a una mare i una filla, Louis Vuitton feia temps que estava fent-ho bé en borsa. Molt bé, concretament. La marca francesa no està sola, i els analistes d'HSBC han escollit els millors valors del sector per 'passejar-se' en borsa.

  • 792,20€
  • 1,83%

En un informe titulat, amb molt bon encert, Peak-i blingers (en clara referència a la popular sèrie protagonitzada per Cillian Murphy), els experts de l'entitat suïssa llancen una pregunta: El luxe prendrà vacances aquest estiu?

"Els fonamentals del sector semblen sòlids", reconeixen. "Les vendes als EUA segueixen forts, les produïdes a la Xina continental segueixen impressionant i les grans marques segueixen rendint per sobre del mercat gràcies a la tendència 'buy less, buy better' que predomina al mercat", expliquen a continuació.

El gran dubte, a ulls d'HSBC, és què ve després. Sens dubte, el luxe tancarà un gran segon trimestre i, per tant, una excelsa primera meitat de l'any però, i després què?

HSBC revisa a l'alça les previsions d'aquestes empreses "que segueixen estant molt per sobre del consens", però al mateix temps creu que la festa pot estar a punt d'acabar. Almenys, de moment.

Així les coses, des de l'entitat rebaixen fins a mantenir Kering, Richemont i Burberry, reiteren el consell de mantenir LVMH, i rebaixen a reduir Hermès. No obstant això, el preu objectiu de totes elles (excepte el d'Hermès) anticipa encara pujades del 8,1%, 7,8%, 5,2% i 3,3%, respectivament.

La tesi d'HSBC és que aquests valors encara tenen una mica de marge en les seves pujades, però tot el que puja (i molt) s'ha de prendre un respir en algun moment. "Un cop els resultats d'aquestes empreses es coneguin, la majoria d'ells al juliol, les seves valoracions estaran més ajustades i creiem que el sector trobarà a faltar algun catalitzador", exposen.

EL QUE ESTÀ DE MODA, SEGONS DEUTSCHE

Kering i LVMH són també un clar mantenir per als experts de Deutsche Bank, que, a més, eleven el preu objectiu de les dues marques al seu últim informe. En el cas de la primera, passa des dels 620 fins als 680 euros i, en el de la segona, des dels 531 fins als 555 euros.

La que sí és un comprar per al banc alemany és Richemont, a la qual també puja el seu preu objectiu (però menys) des dels 127 fins als 130 francs suïssos. Una altra bona opció és Swatch, a la qual Deutsche també reitera la seva recomanació de comprar i el preu objectiu s'eleva des dels 325 fins als 335.

Tant Kering com Swatch poden capbitalitzar, entre altres coses, "una major exposició al turisme", conclouen els experts de l'entitat alemanya.

Noticias relacionadas

contador