• A Corea del Sud s'ha conegut la condemna a cinc anys de presó al vicepresident de Samsung Electronics, Jay Y. Lee
cbasia short2

Àsia tanca en verd aquest divendres. Els principals índexs del continent han sabut esquivar la incertesa que es viu Washington i celebren l'arrencada del simposi anual dels banquers centrals a Jackson Hole. Els inversors es mostren positius amb els discursos de la presidenta de la Reserva Federal dels Estats Units, Janet Yellen, i del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi, que es produiran durant aquesta jornada.

El Nikkei al Japó ha aconseguit un repunt del 0,66%, amb guanys destacades dels fabricants d'automòbils i les entitats financeres. A Corea del Sud, el Kospi va avançar un 0,17%, amb la notícia destacada al país de la condemna a cinc anys de presó al vicepresident de Samsung Electronics, Jay Y. Lee, per càrrecs que van de suborns a perjuri.

L’ASX 200 australià ha tancat amb lleugeres pèrdues del 0,3%. La majoria dels sectors van caure però els subíndexs d'energia i serveis públics han aconseguit anivellar l'índex. A la Xina, el Hang Seng de Hong Kong s'ha revalorat a prop d'un 1%. Al continent, el Compost de Xangai va pujar un 1,77% i el Compost de Shenzhen es va revalorar un 0,77%.

Noticias relacionadas

contador