• LG Display Co. va pujar un 2,1% i el fabricant Foxconn Technology Co., que munta els iPhones d'Apple, va pujar un 2,2%
ep tim cook

Els mercats asiàtics es tenyeixen de verd aquest dimecres. Les grans companyies tecnològiques estan 'tirant del carro' després de conèixer-se els bons resultats d'Apple. La companyia de Tim Cook ha tornat a sorprendre després d'anunciar uns guanys del segon trimestre superiors a les previsions dels analistes.

Un fet que ha provocat un fort impacte en els proveïdors asiàtics del gegant tecnològic nord-americà, sobretot, perquè Apple va vendre en el segon trimestre 41 milions d'iPhones, un xifra que ha superat les previsions dels analistes. Les accions de la companyia sud-coreana SK Hynix, segon major fabricant mundial de xips de memòria, van pujar un 3,66% en aquesta jornada.

Per la seva banda, LG Display Co. va pujar un 2,1% i el fabricant Foxconn Technology Co., que munta els iPhones d'Apple, va pujar un 2,2%. Les accions dels proveïdors d'Apple de Taiwan també van rebotar. El proveïdor de lents de càmera Deixen anar Precision va pujar un 5,45%, l'assemblador d'iPhone Hon Hai va avançar 1,72% i Taiwan Semiconductor (TSMC) va pujar un 1,65%.

El Nikkei va pujar un 0,47%, l'índex japonès aconsegueix els 20.080 punts. A Corea del Sud, el Kospi es va revalorar un 0.31%, fins als 2.427 punts. L'índex Hang Seng de Hong Kong marca els 27.220 punts després d'una alça del 0,66%. En el continent, el compost de Xangai va retrocedir un 0,05%, fins als 3.290 punts. A Austràlia, el S&P/ASX200 perd un 0,49% i es manté en els 5.744 punts.

Noticias relacionadas

contador