• El bo espanyol se situa per sobre de l’1,53%, mentre que l'alemany està en 0,583%
eurobonos

La prima de risc oferta als inversors pels bons espanyols amb venciment a deu anys en comparació dels seus homòlegs alemanyes se situava aquest divendres 94 punts bàsics, nivells mínims des de desembre de 2009. Aquesta setmana, la prima de risc es va situar per sota de la barrera de 100 punts bàsics per primera vegada des del passat mes d'agost i després de tot el conflicte català.

En concret, el diferencial entre el bo espanyol a deu anys i el 'bund' s'estrenyia fins als 97,40 punts bàsics després de l'obertura dels mercats del Vell Continent, després de tancar ahir als 104,5 punts bàsics. No obstant això, a mitja sessió s'ha situat als 94 punts.

El bo espanyol a deu anys se situa a l’1,530% i el bo alemany està als 0,583%. La crisi a Catalunya va impactar amb força en el deute espanyol. La rendibilitat del deute espanyol es va disparar fins a prop de l'1,8% enviant la prima de risc per sobre dels 130 punts. Tres mesos després, al mateix temps que la tensió política s'ha anat relaxant, la referència ha caigut per sota dels 100 punts bàsics.

Noticias relacionadas

contador