• London Stock Exchange Group (LSEG) ja va comprar el negoci d'índexs Russell el 2014 i Mergent el 2016
cbmetales

London Stock Exchange Group (LSEG), l'operador de la Borsa de Londres, ha anunciat aquest dimarts que ha arribat a un acord amb Citigroup per adquirir la plataforma analítica de renda fixa The Yield Book i el negoci d'índexs Citi Fixed Income Indexs. Pagarà un total de 685 milions de dòlars en efectiu (615 milions d'euros), segons ha informat.

Permetrà a LSEG a millorar significativament les capacitats de dades i anàlisi de la seva divisió de serveis d'informació

L'adquisició, que podria completar-se durant la segona meitat de 2017, permetrà a LSEG millorar significativament les capacitats de dades i anàlisi de la seva divisió de serveis d'informació, sobretot tenint en compte que ja ha realitzat dues compres similars als últims anys: el negoci d'índexs Russell el 2014 i Mergent, el 2016.

"L'adquisició de The Yield Book i Citi Fixed Income Indexs dóna suport al creixement continuat i el desenvolupament de la divisió de serveis d'informació de London Stock Exchange Group", ha dit Mark Makepeace, director de serveis d'informació i conseller delegat de FTSE Russell.

Amb aquesta operació, LSEG espera arribar sinergies d'ingressos de 30 milions de dòlars (27 milions d'euros) durant els tres primers anys després del tancament de la transacció, mentre que l'operador britànic preveu assolir sinergies de costos per import de 18 milions de dòlars (16 milions d'euros).

Noticias relacionadas

contador