ep fundadores holaluz ferran nogue carlota pi oriol vila
2,35€
  • -0,31€
  • -11,65%

Les accions de Holaluz, que es van estrenar al Mercat alternatiu Borsari (MAB) divendres passat, registren durant la sessió d'aquest dilluns una pujada propera al 15%, de manera que en aquests dos dies en borsa sumen una alça que ronda al 30%. Això suposa, a més, que la capitalització de la companyia arriba als 200 milions d'euros.

Així, el preu dels títols de la companyia comercialitzadora d'electricitat 100% renovable, que espera saltar a al Mercat Continu "com més aviat millor", se situa a l'inici de setmana a la zona dels 10,2 euros. Holaluz se situa així com la tercera companyia més gran de MAB en termes de capitalització i la vint-i-primera que s'incorpora a aquest índex.

El dia de la seva estrena al MaB, va sumar un 14%, fins a tancar als 8,9 euros. En concret, la companyia va fixar un valor de referència per a cadascuna de les seves accions de 7,78 euros, atorgant un valor total per al grup de 160.100.000 d'euros.

En aquesta operació, Impulsa Capital ha estat l'assessor registrat en l'operació i GVC Gaesco Valors va actuar com a proveïdor de liquiditat. Amb un capital flotant del 25,25% del capital, va aterrar al parquet després de tancar una ampliació de capital de 30 milions d'euros entre inversors institucionals, espanyols i internacionals, i individuals, combinada amb una oferta de venda d'accions per valor de 10,4 milions d'euros per part dels socis fundadors i Axon Partners Group.

Aquesta ampliació de capital es va sumar a la realitzada el juliol passat per import de 10 milions d'euros, subscrita íntegrament per Geroa EPSV. Després d'aquesta operació, els socis fundadors de l'empresa en mantenen el 48,75%, Axon Partners Group se'n queda amb un 17,88% i Geroa passa a tenir-ne el 8,125%.

Noticias relacionadas

contador