ep masmovil 20170913100601
MÁSMÓVIL

"El potencial de creixement de Másmóvil roman intacte", tot i haver perdut un 25% del seu valor durant els últims mesos davant els temors d’una major competència, segons assegura RBC en un informe, al qual detalla que manté la seva recomanació de 'comprar' i el seu preu objectiu als 160 euros. Això suposa un potencial proper al 50%, ja que les accions de l'operadora cotitzen ara a la zona dels 107 euros. Durant la sessió d'aquest dimarts, els seus títols avancen més d'un 3% i és el segon valor que més puja al Mercat Continu.

  • 22,50€
  • 0,00%

"Esperem una revaloració del preu de les accions, a mesura que la companyia demostri que la seva perspectiva de creixement segueix sent sòlida", afegeixen.

El mercat ha estat preocupat per l'augment de la competència a Espanya i l'impacte en el perfil de creixement de Másmóvil. Els dos principals punts de preocupació han estat les promocions de Vodafone i la marca de baix cost de Telefónica, O2, que esperen que no impulsarà a causa del risc d'impacte en els seus ingressos. "Però el mercat ha exagerat" i "les últimes dades ajuden a generar confiança sobre el potencial de creixement de Másmóvil", apunta RBC.

"El mercat ha exagerat i les últimes dades ajuden a generar confiança sobre el potencial de creixement de Másmóvil"

A més, la companyia ha signat un acord amb Vodafone per invertir conjuntament en infraestructura, cosa que "hauria de millorar la seva economia més ràpidament del que s'esperava". Els analistes estimen que tindrà un 60% de subscriptors de banda ampla a la seva pròpia xarxa i generarà un EBITDA de més de 600 milions d'euros el 2022. Amb això, RBC augmenta les seves estimacions de creixement d'EBITDA un 2% per 2019.

Másmóvil "està superant les expectatives de creixement" per sobre de les seves comparables. A Espanya, està ara més actiu i ja és el quart operador en aquest mercat. La companyia ha augmentat de mida després d'adquirir Yoigo i està reenfocant la seva estratègia per passar d'un operador només mòbil a un jugador convergent fix-mòbil.

"Creiem que Másmóvil té l'oportunitat de créixer al mercat de banda ampla", on els seus subscriptors haurien d'augmentar també "per sobre de les expectatives del mercat". No obstant això, RBC considera que els problemes amb els seus canals de venda i de qualitat podrien impactar negativament en els marges.

Noticias relacionadas

contador