meinrad-spenger-es-empresario-fundador-masmovil
MÁSMÓVIL

MásMóvil ha alcanzado un acuerdo con Vodafone para compartir redes de fibra óptica que alcanzaría a cerca de 1,9 millones de unidades inmobiliarias en un plazo máximo de cuatro años.

  • 22,50€
  • 0,00%
  • 0,69£
  • 0,12%

En concret, l'acord preveu que MásMóvil i Vodafone assignen l'altra part uns drets d'ús a llarg termini (fins als 34 anys) sobre les seves respectives empremtes de fibra relatives a aquest acord.

Vodafone completa amb aquest pacte la cobertura de les seves xarxes de cable i fibra que podrà incorporar de forma progressiva fins a 1 milió de llars a la seva petjada de xarxa pròpia o compartida. Al tancament de juny, Vodafone oferia a Espanya serveis de banda ampla de fibra a 20,9 milions d'unitats immobiliàries, de les quals 10,3 milions corresponien a desplegaments propis o compartits.

Per la seva banda,MásMóvil tindrà comercialment disponibles les primeres 942.000 unitats immobiliàries basades en aquest acord al llarg del mes de desembre. Amb la incorporació d'aquestes llars, MásMóvil arriba a prop dels 5,4 milions d'unitats immobiliàries i ja supera els 5,1 milions d'unitats immobiliàries amb xarxa de fibra pròpia que tenia com a objectiu per a finals d'any. Al tancament del mes de juny, la companyia comptava amb un total de 13 milions llars disponibles per comercialitzar els seus serveis de fibra òptica.

"Aquest augment de la petjada pròpia de MásMóvil es realitza de forma eficient en termes de caixa, en haver-se determinat un preu unitari de compra/venda igual per a les unitats immobiliàries comprades per MásMóvil com per a les comprades per Vodafone", han precisat les operadores.

António Coimbra, Conseller Delegat de Vodafone Espanya, afirma que "aquest acord contribueix a optimitzar i racionalitzar l'ús de les xarxes de fibra a Espanya, cosa que ens permetrà oferir als nostres clients serveis de banda ampla ultraràpida d'una manera més eficient".

"Espero que aquest acord amb Vodafone sigui el començament d'una relació fructífera per a tots dos. Augmentar la nostra xarxa de fibra pròpia ens permet prestar un servei cada vegada a més clients ", ha dit Meinrad Spenger, Conseller Delegat de Grup MásMóvil.

Noticias relacionadas

contador