wall-street-cloture-en-baisse
38.278,04
  • -
  • -

Wall Street ha obert amb signe mixt (Dow Jones: -0,53%; S&P 500: -0,18%; Nasdaq: 0,19%), en una jornada que s'espera una correcció després de la seva sessió de rècord de divendres passat. Amb tot, el selectiu tecnològic ha estirat el ral·li de divendres fins a assolir un nou màxim històric, als 12.487 punts, alimentat per les expectatives sobre la injecció de capitals del govern dels EUA.

Aquest dilluns s'esperen conèixer nous detalls d'aquesta ronda d'estímuls de més de 900.000 milions de dòlars, que s'espera tancar més d'hora que tard.

Setmana clau també per a la vacuna contra la COVID-19, amb l'FDA reunint-se per discutir la vacuna candidata de Pfizer i BioNTech. El 17 de desembre serà el torn d'avaluar la de Moderna. Mentrestant, el Regne Unit comença aquesta mateixa setmana a vacunar la seva població.

La guerra comercial torna a ser també notícia després que la Adminsitració Trump preparési sancions contra diversos alts càrrecs xinesos per la seva actuació durant els disturbis de Hong Kong. El republicà vol aprofitar al màxim les seves últimes setmanes en el càrrec.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'IBEX 35 cedeix mig punt i perd els 8.300 amb la mirada a la UE i Regne Unit, que esgoten per tancar un Brexit amb acord. Finalment, a Àsia les borses han tancat amb signe mixt i amb un clar protagonista: Singapur.

Noticias relacionadas

contador