broker681yd

Després d'obrir amb caigudes que han anat en augment llastrat per Telefónica, l'Ibex s'ha donat la volta i cotitza en aquests moments en verd, recuperant els 9.700 punts que havia perdut a l'inici del dia (+0,43%. 9.757). Pel que fa a la 'teleco', ara cau menys (-0,4%) enfront de les pèrdues per sobre del 1% dels primers compassos de la jornada després de la notícia que Vodafone descarta comprar-li els drets per emetre el 'Partidazo' de la Lliga i la Champions.

  • 10.943,80
  • 0,82%

D'altra banda, Enagás ha inaugurat aquest dimarts dues setmanes molt mogudes en el que a xifres empresarials es refereix a Espanya, que es concentraran especialment entre els dies 25 i 27, amb desenes de resultats entre els quals es troben els de tots els bancs de l'Ibex, Telefónica o Repsol. La companyia gasista ha comunicat una caiguda en el seu benefici net del 18% a causa de l'efecte comptable de GNL Quintero en els comptes del mateix període de 2017.

A més, al llarg d'aquestes dues setmanes se seguiran publicant resultats de companyies a l'altre costat de l'Atlántico i d'empreses europees, amb les xifres de Goldman Sachs o J&J aquest dimarts. Aquest dilluns, Netflix va comunicar uns beneficis en el segon trimestre de 384 milions de dòlars, per sobre de les previsions de 358 milions. En canvi, la companyia ha registrat menys subscriptors nous de l'esperat.

Més enllà dels resultats, la jornada d'aquest dimarts es presenta tranquil·la quant a l'agenda del dia, mentre que la cita més important serà la compareixença semestral del president de la Reserva Federal (Fed), Jerome Powell, davant el Comitè Bancari del Senat. Els experts no esperen que avanci novetats sobre la política monetària. "És probable que la Fed segueixi pujant tipus tant al setembre com al desembre, en la nostra opinió", assenyalen des de Danske Bank. El testimoniatge de Powell continuarà aquest dimecres davant el Congrés.

D'altra banda, interpretacions 'de tots els colors' després de la trobada d'aquest dilluns entre Donald Trump i Vladimir Putin. En els seus informes d'aquest dimarts, els analistes destaquen que, des del punt de vista de la reacció dels mercats financers, la reunió no treballo sentiment negatiu i va ser "bastant positiva".

Finalment, una al·lusió el petroli, que aquest dilluns es va desplomar un 4%, amb el Brent retrocedint fins als 72 dòlars el barril. En les últimes jornades s'estan veient volatilitat i bandades en el preu del cru. En teoria, les caigudes de la passada sessió es van deure a rumors no confirmats que Aràbia Saudita està bombant més cru al mercat. A més, s'especula amb l'alliberament de reserves estratègiques per part d'Estats Units. A aquestes hores, el barril Brent es deixa un 0,15% ($71,73) i el WT cedeix un 0,19% ($67,93).

Noticias relacionadas

contador