commerzbank deutsche juntos

El Comitè d'Empresa Europeu (CEE) de Deutsche Bank ha manifestat la seva oposició a la possible fusió amb Commerzbank al no trobar punts que puguin millorar l'acompliment dels dos bancs, i ha ressaltat que l'impacte negatiu que pugui tenir en la plantilla és "absolutament inacceptable".

  • 13,86€
  • -0,18%
  • 15,40€
  • 0,03%

Així es desprèn de la resolució aprovada per unanimitat pel CEE en la seva reunió de primavera celebrada a Budapest, segons ha informat CCOO, que ostenta la presidència del Comitè d'Empresa Europeu.

"Deutsche Bank porta anys sofrint reestructuracions que han anat reduint la plantilla en milers d'empleats. Actualment, s'està parlant sobre la integració del Postbank amb milers de llocs de treball en joc. Tindria poc sentit si segueixen endavant converses sobre la integració i després hagi d'afrontar-se una reestructuració encara major", ha denunciat el CEE, que dóna suport totes les accions que els treballadors alemanys estableixin.

En la seva opinió, el futur de Deutsche Bank depèn d'una gestió "adequada" del negoci bancari per part del consell d'administració, no de la reducció de plantilla que està portant als seus treballadors "a uns nivells d'estrès i ansietat inacceptables".

Noticias relacionadas

contador