parames invirtiendo a largo plazo

Bones notícies per a Francisco García Paramés. La Direcció General d'Assegurances i Fons de pensions ha autoritzat la posada en marxa de la gestora Cobas Pensions S.G.F.P. perquè pugui administrar directament els seus fons de pensions i "aprofitar les sinergies" del grup, segons ha informat la gestora en un comunicat aquest dilluns.

Amb aquesta operació, que no suposa cap canvi per als inversors, Inverseguros Pensions S.G.F.P. deixarà d'administrar les pensions de Cobas com havia estat realitzant des que es van autoritzar els fons que Cobas AM gestionava i comercialitzava.

La creació de la gestora de pensions estava prevista per la matriu de Cobas A.M., Santa Comba, per poder "aprofitar les sinergies" entre les gestores del grup una vegada que es tingués la capacitat i el volum suficient per fer-ho. La gestió i comercialització dels fons continuarà en mans de Cobas Asset Management.

D'aquesta forma la gestora Cobas Pensions passa a administrar dos fons: Cobas Global FP, que està invertit en un 90% en renda variable internacional i un 10% en renda variable d'Espanya i Portugal; i Cobas Mixt Global FP, que inverteix entre un 25% i un 75% en renda variable i la resta en actius de renda fixa.

contador