• Des de l'àmbit macroeconòmic, es coneixeran escasses referències rellevants
atresmedia portada mediaset
2,89€
  • -0,13€
  • -4,24%

Durant la jornada d'aquest dijous, 19 d'abril, les principals referències rellevants per als inversors vindran sobretot del costat empresarial. I és que la temporada de resultats empresarials dels tres primers mesos d'aquest any continuarà als Estats Units. Però ja no serà només allà.

  • 4,73€
  • -1,25%

Així, els dos principals conglomerats mediàtics a Espanya, Mediaset Espanya (que cotitza a l'IBEX 35) i Atresmedia (que fa el mateix al Mercat Continu) seran els que donin el tret de sortida a la temporada de resultats al país. Aquesta última ha de retre comptes abans de l'obertura del mercat espanyol, mentre la companyia matriu de Telecinco ho farà després del tancament.

S'espera que la debilitat del mercat publicitari en televisió i l'efecte estacional de la Setmana Santa llastin els comptes del primer trimestre del 2018 a les dues companyies.

Des de l'àmbit macroeconòmic es publicaran escasses referències rellevants. Entre elles es podrà trobar les peticions inicials de desocupació als Estats Units, el compte corrent a l'Eurozona de febrer i les vendes al detall, així com les vendes al detall subjacents, del Regne Unit al març.

ECONOMIA

- Zona Euro: compte corrent (10h).

- Regne Unit: vendes al detall i vendes al detall subjacents (10:30h).

- EUA: sol·licituds inicials d'atur (14:30h).

EMPRESES

- Espanya: resultats d'Atresmedia i Mediaset.

Noticias relacionadas

contador