warren buffett portada

L'Oracle d'Omaha ha parlat. Warren Buffett ha calmat els ànims del mercat en plena expansió del coronavirus i recomana "no comprar ni vendre per pànic" als inversors. I això que reconeix que bona part del seu negoci s'ha vist impactat pel virus de Wuhan.

"La pregunta real és si ha canviat o no la perspectiva dels negocis americans de cara als propers 10 o 20 anys en les últimes 24 o 48 hores", assevera Buffett. La resposta és no.

"S'adonaran que la majoria de negocis que tenim en cartera, com Coca-Cola o American Express, no són d'aquests que compres i vens guiant-te pels titulars de dies com avui", continua. "Si l'ocasió t'ofereix una oportunitat per comprar alguna cosa que t'agrada fins i tot més barat, això és bona sort", postil·la.

Buffett ha aprofitat a més per a deixar clara la seva preferència pels bancs ("estan molt atractius") i tornar a lloar a Apple, companyia de la qual posseeixen un 5,5% de la seva capital: "És probablement el millor negoci que conec a tot el món".

Respecte a l'economia dels EUA, Buffett la continua veient forta, encara que "menys que fa sis mesos". Sobre política, l'Oracle d'Omaha ha manifestat el seu suport al demòcrata Bloomberg.

Noticias relacionadas

contador