warren-buffett-wall-street
Reuters

L'economia nord-americana està que crema. Ho diu Warren Buffett. "És una bogeria compradora", ha reconegut l'Oracle d'Omaha durant la reunió anual de Berkshire Hathaway celebrada el passat dissabte. "La gent té diners a les seves butxaques i està pagant alts preus", ha afegit.

Buffett atribueix la recuperació de l'economia dels EUA, més ràpida del que s'esperava, a les decisives mesures de rescat aprovades per la Fed i pel govern del país.

A la cimera anual també va assistir l'amic i soci de Buffett, Charlie Munger, que l'any passat no va poder desplaçar-se fins a Omaha, a Nebraska, ciutat natal del llegendari inversor, precisament per culpa de les restriccions que assolaven el país.

"Realment crec que Charlie i Warren han desplegat el seu habitual nivell d'energia intel·lectual", ha reconegut James Armstrong, president de Henry H. Armstrong Associates. Buffett, per la seva banda, va parlar de diversos temes d'actualitat, com el boom de les SPAC, que també ha impactat en el negoci de Berkshire: "És matador".

L'Oracle d'Omaha reconeix que "no durarà per sempre, però és on estan els diners ara mateix, on Wall Street es troba ara mateix".

Noticias relacionadas

contador