• L'operació ha suposat una inversió inferior a 1 milió d'euros
  • BME busca oferir als seus clients i inversors un ampli catàleg de serveis i productes
bme campana-350x200

BME ha adquirit el 9,7% de la companyia financera d’'smart data' Finect, que ofereix als inversors una comunitat especialitzada, eines interactives per millorar la presa de decisions i informació financera entre altres serveis.

BME

  • 32,98€
  • 3,03%

L'operació, que ha suposat una inversió inferior a 1 milió d'euros, aportarà major diversificació en BME i ampliarà l'aposta per un sector en auge i amb projecció de futur, el dels serveis financers digitals o fintech. BME està immersa actualment en un procés de digitalització i diversificació tecnològica, que l'ha portat recentment a integrar en BME Inntech tots els seus serveis de valor afegit de tecnologia, consultoria, regulació i innovació. A més, BME també gestiona serveis i projectes fintech des de la seva filial Openfinance.

Segons Javier Hernani, CEO de BME: "aquesta inversió i aliança amb Finect és un pas més en la política de diversificació de la companyia i de creixement de negoci a l'àmbit tecnològic. L'objectiu de BME és oferir als seus clients i inversors un ampli catàleg de serveis i productes, perquè puguin competir en el complex entorn financer i digital on desenvolupen les seves operacions."

L'objectiu de BME és oferir als seus clients i inversors un ampli catàleg de serveis i productes

Per la seva banda, Antonio Botes, CEO de Finect, afirma que: "l'operació suposa una fita en la nostra missió d'ajudar els inversors en les seves decisions financeres. BME ens aportarà experiència i lideratge, tant financer com tecnològic, de gran ajuda en el nostre objectiu de millorar les finances dels inversors".

Finect compta a l'actualitat amb gairebé 2 milions d'usuaris que han utilitzat els seus diferents serveis, entre els quals es troba un agregador financer per realitzar un seguiment complet de les carteres; píndoles interactives que responen a dubtes específics dels usuaris, i una comunitat d'inversors particulars i professionals. A més, a prop de 50 firmes d'inversió, nacionals i internacionals, utilitzen ja Finect per relacionar-se amb els seus clients.

Noticias relacionadas

contador