bankia

Els analistes de Berenberg mantenen la seva recomanació de vendre els títols de Bankia i insisteixen en un preu objectiu en els de 0,60 euros per acció. En aquests moments, l'entitat cotitza en 1,05 després de caure un 1,78% a l'inici de la jornada borsària d'aquest dimarts.

  • 1,78€
  • 2,65%

"Considerem que les expectatives han arribat massa lluny. Pot ser necessari un augment del 50-60% del BPA per justificar el preu actual de les accions de Bankia. Les previsions més altes podrien afegir solament el 10% al benefici per acció dels últims anys i, segons les nostres estimacions, tindrien un impacte limitat sobre els propers tres anys", apunten els experts de l'entitat alemanya. En aquest sentit, els analistes afegeixen que "les creixents pèrdues creditícies proporcionen un major risc baixista amb una ignorada tolerància. Veiem molt poques raons per canviar les nostres previsions en el benefici per acció i, per tant, mantenim la recomanació de vendre".

D'altra banda, des de Berenberg apunten el fet que els inversors sobreestimen el benefici que pot tenir la reavaluació dels bons de la SAREB. "La recuperació del rendiment no serà material fins al 2021 i això es compensa amb una ràpida amortització", afegeixen. D'altra banda, al seu informe destaquen que la fusió de Bankia i BMN és "un acord que tindria sentit estratègic i financer".

Noticias relacionadas

contador