• "Oferim als nostres clients constant innovació", ha recalcat el conseller delegat de Santander Espanya, Rami Aboukhair
Samsung Galaxy S mobile phone

Els clients de Banc Santander podran realitzar els seus pagaments amb el servei de pagament mòbil Samsung Pay, a partir de demà, dimarts 27 de juny, un pas més en l'oferta de serveis de banca digital de Santander Espanya perquè els seus clients puguin pagar còmodament i de forma segura amb el mòbil a qualsevol establiment que admeti el pagament amb targeta de pagament sense contacte (contactless) i treure efectiu i realitzar altres operacions en 2.000 caixers Santander contactless.

  • 4,85€
  • 2,16%

Els clients de Santander només hauran de donar d'alta les seves targetes de dèbit o de crèdit en els dispositius Samsung compatibles. A Espanya, Samsung Pay és actualment compatible amb els smartphones Galaxy S8 i Galaxy S8+, Galaxy S7 i S7 edge, Galaxy S6, S6 edge i S6 edge+, així com Galaxy A5 2016 i 2017.

El conseller delegat de Santander Espanya, Rami Aboukhair, ha assenyalat: oferim als nostres clients constant innovació amb productes i serveis cada vegada més adaptats al món digital i que compleixen els requisits de seguretat i senzillesa d'ús. Som l'única entitat que va a donar l'opció de pagar amb qualsevol terminal, sempre buscant la millor experiència per als nostres clients".

Noticias relacionadas

contador