axa-a-suivre-a-la-bourse-de-paris

AXA

32,21€
  • 0,78€
  • 2,48%

L'asseguradora francesa Axa confia a aconseguir un increment més gran del previst inicialment de la seva rendibilitat financera durant els dos pròxims exercicis, així com dedicar una major proporció dels seus guanys al pagament de dividends, després de completar l'adquisició d’XL Group.

D'aquesta manera, l'asseguradora gala s'ha marcat l'objectiu d'aconseguir un increment anual compost d'entre el 14% i el 16% de la seva RoE, per sobre de l'anterior forquilla d'entre el 12% i el 14%. Així mateix, la segona major companyia europea d'assegurances ha confirmat la seva expectativa d'aconseguir un creixement anual compost d'entre el 3% i el 7% del seu benefici per acció durant el mateix període de temps, mentre que ha incrementat la seva ràtio de repartiment de dividends a un rang d'entre el 50% i el 60%, enfront de l'anterior forquilla d'entre el 45% i el 55%.

"Hem fet un gran salt en canviar el perfil del Grup completant l'adquisició d’XL Group", ha declarat Thomas Buberl, conseller delegat d'Axa, durant el 'Dia de l'inversor' celebrat aquest dimecres per l'entitat, i ha afegit que "la simplificació del grup està oferint uns forts resultats operatius i les nostres iniciatives transformadores estan millorant el ja de per si atractiu perfil del grup".

Axa va arribar a un acord el passat mes de març per adquirir per 15.300 milions de dòlars (13.563 milions d'euros) en efectiu la companyia especialista en assegurances de propietat i accidents XL Group.

Noticias relacionadas

contador