ep enfermeras de una clinica en hong kong
Liau Chung-Ren/ZUMA Wire/dpa
38.920,26
  • 534,53
  • 1,39%

Les borses asiàtiques una altra vegada han tornat a caure aquest divendres mentre persisteix el temor de l'expansió de la Covid-19 i mentre el sector tecnològic pateix a causa de la incertesa reguladora.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha cedit un 1,5% enmig de fortes pèrdues en les accions tecnològiques per la persistent incertesa reguladora al voltant del sector. Les accions de Meituan han caigut un 7,11%, mentre que les d'Alibaba han baixat un 2,16% i les de JD.com, un 3,08%. L'índex Hang Seng Tech ha perdut un 3%.

Les accions de la Xina continental també han baixat. El Xangai ha baixat un 1,2% i el Shenzhen ha retrocedit un 2%.

Divendres, el tipus d'interès preferent a un any de la Xina i el tipus d'interès preferent a cinc anys s'han mantingut sense canvis al 3,85% i al 4,65%, respectivament, en línia amb les estimacions dels analistes.

El Nikkei 225 del Japó ha caigut un 0,98%, mentre que l'índex Topix ha cedit un 0,5%.

Les accions dels fabricants d'automòbils japonesos han seguit patint pèrdues aquest divendres, amb Toyota Motor caient un 1,9%, mentre que Nissan Motor ha cedit un 6,8% i Honda Motor, un 3,84%.

Això s'ha produït després de l'anunci de dijous de Toyota que retallarà la producció mundial per al setembre en un 40% respecte al seu pla anterior, segons ha informat Reuters. Les accions de Toyota s'han desplomat més d'un 4% dijous.

D'altra banda, el Kospi de Corea de Sud ha baixat un 0,8%, mentre que l'S&P/ASX 200 d'Austràlia ha pujat un 0,11%.

Noticias relacionadas

contador