cbasia11 short1

Les borses asiàtiques han tancat aquest dilluns amb clar predomini dels números vermells. El Nikkei s'ha deixat un 0,74%, fins els 22.544 punts, amb caigudes especialment als sectors de serveis públics, energia i productes farmacèutics. El Topix ha tancat amb retallades del 0,43%, amb 21 dels seus 33 subíndexs acabant en territori negatiu.

  • 37.934,76
  • 0,81%

D'altra banda, el Kospi ha registrat pèrdues pronunciades durant la sessió per tancar finalment amb descensos lleus del 0,06% i s’ha situat als 2.293 punts, a mesura que els inversors han anat digerint els resultats que s'han anat publicant.

Les accions xineses també han acabat el dia a la baixa, amb el Shanghai Composite invertint les moderades guanys observades a primera hora i acabant amb caigudes del 0,12%, als 2.870 punts. El Shenzhen Composite ha retrocedit un 1,39% mentre que l'índex CSI 300 ha caigut un 0,16%.

Mentrestant, a Hong Kong, l'índex Hang Seng ha cedit un 0,55%, amb caigudes especialment pronunciades al sector de tecnologies de la informació i de béns de consum.

L'S&P/ASX 200 ha baixat un 0,35%, fins als 6.270,40 punts. Les pèrdues han estat liderades per la caiguda del subíndex d'assistència sanitària.

L'índex MSCI ha caigut un 0,4%.

Els descensos durant la sessió asiàtica han seguit la caiguda que es va veure divendres passat a Wall Street després del mal comportament de les tecnològiques, com Intel i Twitter.

Cal recordar que aquest dimarts es coneixerà la decisió de tipus del Banc del Japó en una setmana durant la qual els bancs centrals són protagonistes. Dimecres es faran públiques les conclusions de la trobada de la Reserva Federal i dijous, les del Banc d'Anglaterra.

Noticias relacionadas

contador