dl hong kong china asia night neon sign pb
Sharecast / Philippsaal via Pixabay

Les borses asiàtiques han acabat la sessió d'aquest dimecres amb signe mixt i moviments molt més moderats que els que s'han vist durant les últimes jornades, quan es van produir fortes caigudes al Hang Seng i al Nikkei. Això, després que Wall Street també visqués una jornada de moviments dispars aquest dimarts, amb pujades lleus al Dow Jones i caigudes destacades a l'S&P i al Nasdaq.

El Shanghai Composite de la Xina continental ha pujat un 1,5%, igual que el Shenzhen. L'índex Hang Seng de Hong Kong ha acabat el dia pla, amb lleus alces del 0,06%.

Al Japó, el Nikkei 225 ha tancat amb un lleuger descens del 0,02%, fins als 26.396,83 punts, i el Topix ha perdut un 0,12%, fins als 1.869 punts. El ien japonès rondava als 146 enfront del dòlar.

A Austràlia, l'S&P/ASX 200 també ha acabat el dia pràcticament pla, als 6.647,50.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha baixat un 0,1%. El Kospi de Corea del Sud ha guanyat un 0,47%, mentre que el Kosdaq ha pujat un 0,13%.

El banc central de Corea del Sud ha pujat aquest dimecres els tipus d'interès en 50 punts bàsics, fins al 3%, en línia amb les expectatives.

Noticias relacionadas

contador