ep tres jovenes de rasgos asiaticos caminan por el distrito madrileno de usera protegiendo su rostro
Eduardo Parra - Europa Press

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dimecres. I ho fan a l'espera d'anar veient els efectes dels estímuls que cadascun dels països i regions van implementant per combatre els danys del coronavirus sobre les seves economies.

  • 21.271,17
  • 2,55%

A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzhen han perdut un 0,3% cadascun. Al Japó, el Nikkei ha aconseguit fer un gir i tancar en verd la sessió, amb guanys del 0,9%. Al seu torn, el Topix ha crescut un 0,7%.

A Corea del Sud, el Kospi ha tancat la sessió en pla. Mentrestant, a Austràlia el ASX 200 ha rebotat lleument, i ha tancat la jornada amb alces del 0,3%.

El Primer Ministre japonès, Shinzo Abe, ha declarat aquestes últimes hores l'estat d'emergència al país per poder combatre millor el virus, especialment a les zones cèntriques que més població acumulen. Al mateix temps, a la Xina ja s'han aixecat les restriccions per viatjar a Wuhan, que va ser l'epicentre del virus.

Al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat a 108,92 respecte al dòlar nord-americà. Al seu torn, el dòlar australià ho va fer a 0,6138 dòlars dels EUA.

Noticias relacionadas

contador