trump-ne-repondra-plus-aux-questions-de-mueller-dit-son-avocat

La guerra comercial segueix sent el teló de fons i representant una incertesa per als mercats globals. Amb tot, pot estar prop del seu final i és que el president dels EUA, Trump, es reunirà aquest divendres amb el viceprimer ministre xinès, Liu He.

La trobada tindrà lloc aquesta tarda a les 14:30 (hora Costa Est) i es culminarà així l'última ronda de converses entre les dues majors economies del món.

Trump i Liu He ja es van veure les cares el passat mes de gener i, des d'aleshores, el xinès ha estat la mà dreta de Xi Jinping en aquestes negociacions comercials.

D'altra banda, aquest dijous alguns mitjans apuntaven que la Xina i els EUA estaven ultimant un esborrany per segellar un acord comercial.

I tot, amb vista a arribar a un acord abans de la data límit fixada per ambdós, l'1 de març. En no fer-ho, entraran en joc els nous aranzels entre els dos gegants.

S'apunta que una de les exigències dels EUA al colós asiàtic és un iuan més estable. Precisament, després de conèixer aquesta notícia, la divisa xinesa es va disparar.

Noticias relacionadas

contador