ep protestasaeropuertohong kong
Aidan Marzo/SOPA Images via ZUMA / DPA

L'Autoritat Aeroportuària de Hong Kong ha informat que les operacions de vol es reprendran aquest dijous amb normalitat després que les protestes antigovernamentals fessin que gairebé 1.000 vols fossin cancel·lats aquesta setmana, mentre el territori xinès es prepara per a més protestes massives aquest cap de setmana.

La Policia i els manifestants s'han tornat a enfrontar als carrers del centre financer aquesta nit, amb agents antiavalots usant gasos lacrimògens.

Aquest divendres i durant la resta del cap de setmana s'esperen més protestes

Deu setmanes d'enfrontaments cada vegada més violents entre la policia i els manifestants han sumit Hong Kong en la pitjor crisi des que va passar del domini britànic al xinès el 1997.

L'Autoritat de l'Aeroport ha assenyalat que hi haurà una major seguretat a l'aeroport i que la sol·licitud de protestes a la terminal s'haurà de fer amb anticipació amb una carta que ha d'obtenir la Policia.

Aquest divendres i durant la resta del cap de setmana s'espera que se celebren més protestes en diferents zones del territori controlat per la Xina.

Noticias relacionadas

contador