ep openbank
OPENBANK

Openbank ofereix 150 euros a tots aquells clients, nous i ja existents, que domiciliïn la nòmina a l'entitat. A més, puja l'interès del compte d'estalvi fins a situar-lo al 0,20% per als clients amb la seva nòmina i/o tres rebuts domiciliats i al 0,05% per als clients no vinculats.

Aquesta nova campanya multiplica per quatre l'incentiu que s'estava oferint fins ara per domiciliar els ingressos recurrents i estarà disponible fins al proper 30 d'octubre. En els dos casos aquesta remuneració no té cap límit.

Per donar-se d'alta en aquesta promoció només cal introduir el codi 'NOMINA150' a la web d'Openbank i mantenir una nòmina de 1.000 euros (600 euros per a clients entre 18 i 31 anys) durant almenys un any. L'abonament de l'incentiu es farà en compte en un termini màxim de dos mesos des de la data de domiciliació.

Tots els clients podran acollir-se als beneficis habituals del Compte Nòmina Open com la devolució del 0,5% dels principals rebuts domiciliats (llum, gas, aigua, Internet...), el programa de descomptes a empreses associades i la possibilitat de disposar de forma gratuïta d'una xarxa de 7.500 caixers Santander.

"Amb aquesta nova proposta volem millorar les condicions de l'estalvi adaptant-nos a la situació actual a través d'un compte amb les millors solucions financeres per al dia a dia i amb una plataforma digital de primer nivell", assenyala el director de Negoci d'Openbank, Mateo Rodríguez-Braun.

contador