ep pilotafutbol
EUROPAPRESS

A partir d'aquest dilluns 5 d'agost està disponible en els tres operadors que l'ofereixen tot el futbol de temporada. El cost de gaudir de tots els partits pot arribar a sobrepassar en més d'un 63% el preu mitjà d'un paquet, arribat als 92,5 euros al mes. Encara que hi ha fórmules per aconseguir rebaixar aquesta xifra i que surti més barat.

Aquesta temporada, els partits de Laliga Santander (de Primera Divisió), Laliga SmartBank (antiguaLiga 123 de Segona Divisió), la Copa del Rei, la Champions League i la UEFA Europa League es podran seguir a través dels serveis de televisió de pagament que ofereixen Movistar, Orange i Jazztel.

La primera operadora disposarà en exclusiva del directe de les grans competicions nacionals i internacionals, mentre que Orange i Jazztel, que pertany al mateix grup, ha aconseguit arribar a un acord amb Movistar per oferir totes les competicions, com expliquen des del comparador Kelisto.es.

Movistar disposarà en exclusiva del directe de les grans competicions nacionals i internacionals

A dia d'avui, si un usuari volgués veure tot el futbol amb els paquets d'Internet, mòbil i televisió més barats que ofereixen els operadors sense perdre cap competició, hauria de gastar una mitjana de 92,5 euros al mes, xifra que suposa un despesa extra del 18,14% respecte al preu mitjà d'un paquet que inclogui telefonia fixa i mòbil, banda ampla fixa, banda ampla mòbil i televisió de pagament. És a dir, davant del cost mitjà de 78,35 euros al mes, si una família volgués futbol hauria de pagar 14,2 euros més al mes o 170,4 euros més a l'any.

Si, a més, aquest mateix usuari volgués tenir accés a tot el futbol, ​​la factura mensual aconseguiria una suma mitjana de 127,9 euros al mes, un dir, que pujaria el cost en un 36,79% en haver de pagar 33,9 euros més al mes, o 407,88 euros més l'any.

HI HA FÓRMULES D'ESTALVIAR

Com assenyalen des del comparador, hi ha diverses alternatives per als que no vulguin gastar tant. "El pes de les promocions suposa una diferència notable en el cost final del pack que contracti un consumidor". Aquest any, la forma més econòmica per contractar tot el futbol és a través d'Mitele Plus, la plataforma en línia de Mediaset, que té un cost de 35 euros al mes. Amb la subscripció a la seva tarifa contractant Internet i mòbil, el cost total ascendiria a 64,9 euros, xifra que ens suposaria un estalvi del 42,53% front al cost mitjà que estableixen els operadors.

contador