ep archivo   exterior de una sucursal del banco kutxabank
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Kutxabank dona resposta als estalviadors que prefereixen obtenir una remuneració en espècie. Amb el nou dipòsit, l'entitat ofereix quatre tipus de regals per a imposicions des de 3.000 euros fins als 18.000 euros, amb terminis que varien de 6 a 18 mesos.

"Es tracta d'una fórmula molt popular que havia desaparegut durant els anys de tipus d'interès negatius, que tradicionalment obtenia una resposta molt favorable i que els clients més joves no han arribat a conèixer", assenyalen.

Els dipòsits es podran subscriure abans del 31 de desembre del 2024 i no oferiran la possibilitat de cancel·lar les imposicions de manera anticipada.

Des dels 6 fins als 18 mesos, a partir dels 3.000 fins als 18.000 euros, aquest dipòsit a termini fix ofereix un catàleg ampli de productes de consum d'alta qualitat. En tots els casos són productes de primeres marques, classificats en quatre categories: electrodomèstics, lleure i viatge, tecnologia i transport sostenible.

La campanya de dipòsits amb retribució en espècie completa la gamma dels productes d'estalvi a termini fix que l'entitat ofereix als seus clients, com el Dipòsit Vinculació, que ha elevat fins al 3% la remuneració per a usuaris amb més nivell de vinculació.

Un cop es contracti el dipòsit amb remuneració en espècie, els articles s'enviaran a domicili i es disposarà d'un termini de 14 dies per exercir el dret de desistiment, així com per comprovar que estiguin en bon estat o per canviar-los en el cas que estiguin defectuosos.

contador