ep archivo   corporate y ma  kutxabank cree que la opa de masmovil es buena operacion para euskaltel
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Kutxabank ha posat al mercat un nou compte d'estalvi habitatge verd destinat a fomentar l'estalvi amb la finalitat d'adquirir l'habitatge habitual. Al costat d'una remuneració referenciada a l'euríbor anual abona una bonificació extra del 60% fins a assolir el 120% als préstecs verds destinats a comprar habitatges amb certificació energètica A o B.

És a dir, en concret, l'entitat, a més d'oferir una retribució del 60% referenciada a l'euríbor anual durant la vigència del compte habitatge, els clients que contractin un préstec que es destini a comprar un immoble sostenible, és a dir, que comptin amb una certificació energètica A o B, aconseguiran una bonificació extra d'un 60%, fins a assolir el 120% de l'euríbor.

Aquest complement podrà assolir un màxim de 1.000 euros, que s'abonarà en un sol pagament.

"Aquest nou producte reforça el compromís de Kutxabank amb la sostenibilitat i se suma a l'extensa gamma 'verda' del seu catàleg, en línia amb el model de banca responsable que recolza la transició cap a una economia descarbonitzada", segons assegura el banc.

Cal recordar que Kutxabank va ser una de les primeres entitats a comercialitzar una 'Hipoteca Verda' que afavoreix l'adquisició d'habitatges energèticament eficients. Les finques que s'engloben sota aquesta qualificació es poden beneficiar de condicions especials de finançament i poden contractar una assegurança de llar verda específica per a aquest tipus d'immobles de baix consum.

contador