ep archivo   ing
ING - Archivo

ING ha decidit tornar a incrementar la rendibilitat del seu 'Compte Taronja' i ara ofereix una remuneració de l'1% TAE per als clients i del 0,7% TAE per als que encara no tenen contractat aquest producte.

  • 15,26€
  • 2,14%

Cal recordar que aquest moviment suposa el tercer increment de la remuneració de l'estalvi que ING aplica des del novembre, quan va anunciar l'augment per a tots els clients fins al 0,3% TAE i que deixava d'aplicar la comissió de custòdia. Després, fa dos mesos, el banc taronja anunciava una nova pujada de la remuneració, fins al 0,50% TAE, per a tots aquells clients que no disposin del compte nòmina i al 0,7% TAE per als clients.

Ara, la pujada, que es farà efectiva a partir de l'1 d'abril que ve, "torna a reforçar la proposta que el banc ofereix als seus clients per rendibilitzar els seus estalvis", asseguren des de l'entitat, on destaquen també que el compte d'estalvi no té condicions, ofereix rendibilitat des del primer euro i amb els diners sempre disponibles.

El volum de contractació del 'Compte Taronja' s'ha incrementat un 127% des del començament del primer trimestre del 2023 respecte al trimestre anterior.

D'altra banda, ING torna a augmentar la remuneració dels seus dipòsits a 12 i 18 mesos del 0,75% a l'1,05% i del 0,95% a l'1,25%, respectivament. "Amb aquestes millores en la remuneració dels productes d'estalvi de l'entitat, el banc fa un pas més en la seva oferta de productes adaptats a les necessitats dels clients i al context del mercat", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador