ep archivo   oficina de ibercaja
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

La lluita per les nòmines té un nou banc com a participant. Ibercaja ha llançat al mercat el 'Cuenta Vamos', amb què remunera un 5% fins a 6.000 euros de saldo durant el primer any. El segon any, la bonificació passa a ser del 3%. Així, el titular pot obtenir fins a 600 euros en dos anys.

Com explica l'entitat, per aconseguir la remuneració el primer any, els nous clients que obrin el compte a partir del febrer hauran de complir quatre condicions: domiciliar uns ingressos per un import mensual mínim de 1.400 euros, contractar una targeta amb què s'efectuïn, almenys, sis moviments al semestre, domiciliar rebuts que suposin sis càrrecs per semestre i fer servir la banca digital.

Després, per continuar beneficiant-se de la bonificació a partir del segon any, els clients, a més de les quatre condicions anteriors, hauran de comptar amb una assegurança de risc o fer aportacions de, almenys, 5.000 euros a fons d'inversió, plans de pensions o assegurances d'estalvi. Si ho compleix, Ibercaja retribuirà aquell segon any el 3% sobre un saldo de fins als 10.000 euros, en lloc de fer-ho sobre els primers 6.000 euros.

A més, els nous clients que obrin un 'Compte Vamos' i domiciliïn una nòmina igual o superior a 600 euros, estaran exempts de comissions si compleixen uns requisits bàsics.

Noticias relacionadas

contador