ep archivo   nuevo centro de banca de clientes del bbva en durango
BBVA - Archivo

BBVA ha llançat una promoció a Espanya per la qual tornarà als nous clients del banc fins a 60 euros bruts al mes durant un any si comporten almenys un rebut de llum, gas o telèfon/internet i sense necessitat de domiciliar la seva nòmina. En total, el banc podrà tornar fins a 720 euros bruts en dotze mesos a tots aquells que s'obrin un compte en línia i compleixin les condicions de la promoció, ha informat l'entitat mitjançant un comunicat.

  • 9,93€
  • -0,04%

L'únic requisit que demana BBVA per obtenir la bonificació de 720 euros és domiciliar almenys un rebut i mantenir un saldo mínim de 400 euros de mitjana al compte bancari. No cal portar-hi la nòmina i l'oferta s'aplicarà a tots aquells que s'obrin un compte en línia, sense comissions ni condicions, que inclou la targeta Aqua sense comissions. En el procés d'alta caldrà incloure el codi RECIBOS720 per poder accedir a aquesta promoció.

IA PER CONTROLAR LA DESPESA DELS CLIENTS

BBVA ha impulsat diferents iniciatives i funcionalitats que combinen tecnologia i intel·ligència artificial dins de la seva app per ajudar a controlar les despeses recurrents dels clients. El control dels rebuts i els pagaments recurrents són un element essencial per controlar la salut financera, ha subratllat el banc.

Des de l'app, i de forma gratuïta, es pot fer un seguiment dels rebuts domiciliats, consultar l'històric mensual i per any del que s'ha pagat, així com donar de baixa les subscripcions a serveis digitals.

MANTÉ EL 'PLA CONVIDA A UN AMIC AMB NÒMINA'

El banc manté el premi actual de la seva promoció 'Pla convida a un amic' per als clients que obrin un compte Nòmina sense comissions. Amb aquesta renovació, els nous apadrinats podran aconseguir fins a 750 euros, ja que en entrar al banc guanyen 250 euros només per domiciliar la seva nòmina i, una vegada a dins, poden començar a apadrinar -fins a 10 persones- i obtenir 50 euros per cada nova alta a l'entitat, fins a obtenir-ne un màxim de 500 euros.

El padrí pot tenir qualsevol tipus de compte a l'entitat, ser client del banc és l'únic requisit per apuntar-se a la promoció.

El 'Pla Invita a un Amic Nòmina' ha experimentat diferents actualitzacions des del seu llançament el gener de 2022. Als seus inicis, el padrí que convidava un nou client optava a guanyar 50 euros per cada apadrinat que obria un compte i domiciliava la seva nòmina. Aquest darrer guanyava 100 euros. El febrer del 2023 el premi per a l'apadrinat va passar a 150 euros i, des del juny del 2023, el premi final per al nou client amb invitació i que domiciliï la seva nòmina arribava fins als 250 euros.

contador