ep archivo   cartel de deutsche bank en una sucursal de madrid espana a 7 de febrero de 2020
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Deutsche Bank Espanya ofereix bonificacions de fins al 4,5% pels traspassos i les aportacions a plans de pensions. A més, l'entitat remunerarà amb fins a un 2% els traspassos o les aportacions a fons d'inversió.

  • 15,69€
  • 0,32%

En el cas dels plans de pensions, segons detalla el banc, es preveuen tres tipus de bonificacions per a una aportació o traspàs mínim de 1.000 euros: el 4,5% per una permanència de vuit anys, el 3% per cinc anys i el 2% per a una permanència de tres anys. El màxim de bonificació en plans de pensions és de 8.000 euros.

Pel que fa als fons d'inversió, hi haurà una bonificació del 2% per als traspassos o les aportacions amb una permanència exigida de quatre anys i, proporcionalment, d'un 1% per una permanència de dos anys. Totes dues amb un màxim de retribució de 5.000 euros.

Aquesta promoció estarà vigent durant el darrer trimestre de l'any. En concret, fins al 31 de desembre del 2023 en el cas dels fons i fins al 31 de gener del 2024 en el cas dels plans de pensions.

Deutsche Bank España bonificarà les noves aportacions i traspassos des d'altres entitats i té l'objectiu d'incentivar l'estalvi a llarg termini dels clients i accedir a productes d'inversió de qualitat, assegura l'entitat.

"Aquesta nova campanya reforça el servei competitiu i integral que ofereix Deutsche Bank com a banc global líder en la gestió d'inversions, adaptant-se a l'entorn i les condicions macroeconòmiques actuals amb els productes d'inversió adequats. Tot plegat sota un assessorament professional, que selecciona les eines d'inversió que s'adapten millor a cada perfil, amb una plataforma d'arquitectura oberta en fons d'inversió que fins i tot permet ampliar la gamma amb productes de gestores internacionals de reconegut prestigi i lideratge”, assenyala Wolfgang Kania, responsable de producte de fons d'inversió i plans de pensions a Deutsche Bank España.

contador