ep archivo   fachada del banco del bbva en la ciudad del bbva a 10 de abril de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

BBVA ha millorat el premi del seu 'pla amic'. Ara, l'entitat regala 250 euros als nous clients que estiguin recomanats, contractin el 'Compte Nòmina Va amb tu' i domiciliïn la seva nòmina o pensió per un valor mínim de 800 euros. Els clients podran recomanar fins a un màxim de deu persones, cosa que significa que podran aconseguir fins a un total de 500 euros.

  • 11,04€
  • 1,24%

L'entitat mantindrà vigent aquesta promoció fins al proper 30 de setembre.

Per poder gaudir d'aquesta promoció, el client ha d'accedir a la zona privada (a web o app) i compartir amb el seu amic o familiar un dels deu codis que l'entitat financera posa a la seva disposició. Quan el futur client hagi complert els requisits, el padrí rebrà l'import al seu compte corrent.

Per tal que les dues parts puguin gaudir d'aquests premis en efectiu, el nou client s'ha de donar d'alta amb el compte i la targeta Aqua BBVA i domiciliar la seva nòmina amb una permanència de 12 mesos.

Segons les dades de BBVA, únicament el 2022, més del 17% del total dels nous clients digitals a Espanya del banc ho van fer gràcies al 'Pla Invita a un Amic'.

L'entitat recorda que al seu aparador també hi ha altres promocions disponibles per a totes aquelles persones que vulguin ser clients de BBVA sense necessitat de vincular cap ingrés com a requisit per donar-se d'alta.

Una d'aquestes promocions és el 'Pla Amigo Tarjeta' (disponible només als canals digitals del banc) en què BBVA premia amb 15 euros cada client de BBVA que aconsegueixi portar coneguts a l'entitat i que en facin un pagament mínim de 15 euros amb la nova targeta. El padrí podrà obtenir una bonificació màxima de 150 euros si aconsegueix atraure un total de 10 apadrinats.

Una altra promoció disponible actualment i llançada fa unes setmanes nous clients consisteix en el reemborsament íntegre de la quota de subscripció de les principals plataformes d'entreteniment durant sis mesos. Les plataformes incloses a l'oferta són: Netflix, HBO Max, Disney+, Spotify, DAZN i PlayStation Plus. La promoció està disponible fins a finals de juny.

contador