ep archivo   letrero del banco bankinter en una de sus oficinas en madrid espana a 25 de marzo de
Marta Fernández - Europa Press - Archivo

Bankinter Bróker ha llançat un nou servei d'operativa a la borsa que permetrà als clients realitzar operacions de compravenda al mercat espanyol a cost 0. Per accedir a 'Bróker 0', el client haurà de posar a disposició del banc els títols dipositats als seus comptes, per a un servei de préstec de valors.

  • 7,31€
  • 0,52%

El cost 0 aplicarà tant per a la comissió del banc com també per al cànon i corretatge de totes les operacions, gràcies a la introducció d'Equiduct com a nou mercat de negociació, a excepció dels casos puntuals (disponibilitat, liquiditat, tipus d'instrument com els ETF o les SICAV) en què cal creuar l'ordre a través de BME.

Segons ha explicat l'entitat, a més del cost 0 per a tota l'operativa borsària, la subscripció a aquest servei permetrà al client accedir sense cost i per endavant a tots els continguts formatius engegats des de l'Acadèmia Bróker, així com accés gratuït a l'eina de Bróker Gràfic, amb informació en temps real a les principals accions de la mà de CBOE.

Per accedir a aquesta modalitat de 'Bróker 0' el client haurà de subscriure amb el banc prèviament un servei de Préstec de valors, pel qual posarà a disposició de l'entitat tots els títols disponibles als comptes de valors, dels quals Bankinter podrà fer ús per a aquesta comesa en qualsevol moment.

El client es podrà donar de baixa del servei en qualsevol moment i tornar a operar amb els seus títols sota les condicions estàndard de BankinterBróker. D'aquesta manera, i amb la indicació prèvia del client, el banc procediria de manera immediata a cancel·lar el préstec per tancar el servei, sense que el client el pogués tornar a donar d'alta fins al cap de tres mesos.

A través de les funcionalitats del bròker, el client podrà consultar a la pantalla principal l'estat actual dels seus títols, i rebrà igualment informació puntual del banc cada cop que es constitueixi un préstec amb les seves accions.

Pel que fa al cobrament de dividends dels respectius valors, no es veuran afectats en cap cas i estiguin prestats o no el client en rebrà l'import al compte corrent, amb les mateixes característiques fiscals i en la mateixa data de cobrament que el dividend ordinari en cas que els seus títols estiguin prestats.

El préstec de valors es constitueix amb Bankinter. Tot i això, per augmentar la seguretat de la transacció, Bankinter utilitzarà un sistema de màximes garanties en el préstec a efectes de cobertura i només a través d'intermediaris autoritzats, fonamentalment grans entitats financeres.

Noticias relacionadas

contador