ep finanzas  bankinter pagara un dividendo de 0064 euros el 28 de septiembre
MAXIMO GARCIA DE LA PAZ | BANKINTER - Archivo

Bankinter ha iniciat la temporada de resultats del quart trimestre i del conjunt del 2022. Aquestes són les valoracions inicials que han realitzat els experts de les seves xifres, que han superat previsions, però també tenen algunes ombres.

  • 7,39€
  • 1,62%

La companyia Jefferies, que aconsella mantenir el valor, amb un preu objectiu de 6,60 euros per acció, assenyala que "els costos més alts" del quart trimestre, que han pujat a un ritme del 16% (enfront la previsió del 9%), "treuen brillantor a un marge d'interessos molt fort", que ha mostrat un creixement del 18% (per sobre del 8% esperat).

"Les tendències sòlides del marge d'interessos i la tendència estable de la qualitat dels actius marquen un to optimista per als bancs del sud d'Europa, però l'atenció a Bankinter se centrarà en si els costos del quart trimestre van ser una càrrega anticipada" davant l'execució esperada el 2023", afegeixen els seus experts.

RENTA 4: BONS RESULTATS, FEBILITAT EN COMISSIONS

Els experts de Renta 4, que aconsellen mantenir el valor, amb una valoració de 6,63 euros, comenten que els resultats confirmen "la fortalesa del marge d'interessos, recolzat per la recuperació de l'euríbor".

En negatiu, destaquen la "debilitat de les comissions al quart trimestre, que s'han situat per sota de les estimacions i tanquen l'any en línia amb el 2021, enfront de la guia de creixement a un dígit baix".

Noticias relacionadas

contador