ep archivo   tarjetas virtuales de bankinter
BANKINTER - Archivo

Bankinter fa un pas més en l'àmbit de la lluita contra el frau, promovent entre els seus clients la utilització de les seves "targetes virtuals" com a mitjà de pagament habitual en tota mena de compres i de transaccions en línia.

  • 7,54€
  • -0,95%

En aquest sentit, l'entitat ha llançat recentment, de forma pionera, una d'aquestes targetes en dues modalitats diferents: targeta d'un sol ús, dissenyada per fer una única operació o compra en línia per un import determinat, després del qual deixa d'estar activa i una segona modalitat d'ús freqüent, per utilitzar en comerços en línia amb pagaments periòdics, per exemple, subscripcions a plataformes de reproducció en continu.

En el cas de la primera, “el client genera des d'una targeta de la qual sigui titular una targeta virtual amb un import concret, que estarà destinat a realitzar una determinada compra en línia. Un cop consumit el saldo de la targeta, o bé passat un temps sense fer la transacció, la targeta queda inhabilitada. En aquest segon cas el saldo no utilitzat torna a estar disponible al compte corrent del client", ha explicat l'entitat.

Pel que fa a la targeta virtual d'ús freqüent està indicada per utilitzar en comerços amb pagaments periòdics, per exemple, subscripcions en línia de determinats serveis. "En aquest cas, el client fixa un import mensual per dedicar-lo a tantes operacions com vulgui, podent modificar el límit assignat tantes vegades com vulgui", ha detallat el banc.

Des del llançament, Bankinter ha emès gairebé 200.000 targetes virtuals, i més de 50.000 clients han sol·licitat un d'aquests mitjans de pagament virtuals.

"Aquestes targetes virtuals, l'emissió de les quals des de la web i app està exempta de comissions, estan vinculades a una targeta de crèdit o dèbit de què ja disposi el client, per la qual cosa compten amb les mateixes característiques, límits i modalitat de pagament que aquelles a partir de les quals s'han generat: En aquest sentit, i igual que passa amb la resta de moviments de la targeta titular (sempre que sigui de crèdit amb pagament cap de mes), els pagaments realitzats amb aquestes targetes també es poden fraccionar mitjançant el servei de Compra Smart”, ha conclòs Bankinter.

Noticias relacionadas

contador