ep archivo   exterior de un local de banca march en madrid espana a 13 de febrero de 2020
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Banca March ha renovat l'emissió dels dipòsits combinats 50/50 amb Gestió Discrecional de Carteres, Fons-Sicav i Unit Linked que ofereixen una rendibilitat de fins al 3,3%. Els tres dipòsits tenen un termini de 12 mesos i no permeten cancel·lació anticipada ni possibilitat de renovació a venciment.

Com detallen des de l'entitat, poden ser contractats a les oficines de Banca March fins al 30 d'abril o fins a assolir el volum màxim de 50 milions d'euros.

En concret, el dipòsit combinat amb GDC 50/50 permet a l'estalviador invertir el 50% en un dipòsit a termini al 3,3% TAE i el 50% restant en un mandat de GDC de Fons de Renda Fixa gestionat pels experts de Banca March.

"Aquest producte presenta un doble atractiu. D'una banda, ofereix una interessant rendibilitat garantida al dipòsit a 12 mesos, mentre que la cartera de renda fixa permet, a curt i mitjà termini, optar a rendibilitats addicionals amb els avantatges fiscals i la flexibilitat dels fons d'inversió", diuen.

L'import mínim al dipòsit ha de ser igual a l'aportat en gestió discrecional. Així, la inversió mínima total (dipòsit+GDC) serà de 50.000 euros, 100.000 euros o 200.00 euros, segons el perfil de cada client.

Mentrestant, el dipòsit combinat amb fons o SICAV inverteix el 50% en un dipòsit a termini al 3,3% TAE i l'altre 50% en una àmplia gamma de fons perfilats o SICAV Institucionals. En aquest cas, l'import mínim és de 6.000 euros, 3.000 al dipòsit i la mateixa quantitat al fons o la SICAV.

Per part seva, el dipòsit combinat amb Unit Linked combina el 50% de la inversió total en un dipòsit a termini al 3,1% i l'altre 50% a March Vida Multiestructura Unit Linked. En aquest cas, limport mínim total és de 12.000 euros, 6.000 euros en cadascun dels productes.

contador