johnson-reste-hospitalise-par-mesure-de-precaution

L'ingrés del primer ministre britànic Boris Johnson en l'UCI ha propiciat una onada de missatges de suport a nivell internacional amb paraules com la de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen: "Els meus pensaments aquesta tarda són amb el primer ministre Boris Johnson i la seva família. Li desitjo una ràpida i completa recuperació".

"Tot el meu suport a Boris Johnson, la seva família i el poble britànic en aquest moment difícil. Espero que superi ràpidament aquesta prova", ha assenyalat per la seva part el president francès, Emmanuel Macron.

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha desitjat una ràpida recuperació a Johnson. "La meva solidaritat i desitjos d'una ràpida recuperació per al primer ministre Boris Johnson", ha expressat Sánchez. "Són dies difícils per als nostres països, però des de la fortalesa i unitat aconseguirem vèncer aquesta batalla", ha escrit en Twitter.

També han expressat els seus millors desitjos per a Johnson el primer ministre del Canadà, Justin Trudeau; el negociador de la UE per al Brexit, Michel Barnier, o el president de Ghana, Nana Akufo-Addo.

A nivell britànic, el nou líder del Partit Laborista, Keir Starmer, ha lamentat les "molt tristes i males notícies". "Tothom al país és amb el primer ministre i la seva família en aquests moments tan difícils", ha indicat en Twitter.

També l'alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha afirmat que resa per una "ràpida recuperació" de Johnson i ha destacat que l'Hospital de St John "té alguns dels millors professionals mèdics del món". "No podria estar en millors mans", ha reblat.

Des del seu propi partit, el Partit Conservador, s'han referit a ell els seus predecessors, els primers ministres David Cameron i Theresa Maig "Recupera't aviat. Ets a les millors mans i tots volem que siguis fora de perill i tornis al 10 de Downing Street", ha apuntat Cameron. May ha destacat que "aquest virus horrorós no discrimina. Qualsevol pot agafar-ho. Qualsevol pot contagiar-ho. Si us plau #StayHomeSaveLives".

Noticias relacionadas

contador