• Cifuentes ha d'aclarir si va demanar que es falsifiquessin les seves notes
ep ruedaprensacristina cifuentes
EUROPA PRESS

Cristina Cifuentes, expresidenta de la Comunitat de Madrid, ha estat citada com investigada pel màster de la Universitat Rei Joan Carles. La jutge l'ha citat per al pròxim 26 de juny perquè aclareixi si va demanar que es falsifiquessin les seves notes.

La magistrada titular del Jutjat d'Instrucció nº 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel, ha cridat a declarar el proper 26 de juny en qualitat de investigada l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes, en el marc de la investigació per l’anomenat 'cas màster'.

La jutge la cita a declarar pels presumptes delictes de falsificació de document públic i suborn, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM). La instructora vol conèixer si l'expresidenta madrilenya va instar que diversos professors de la universitat falsifiquessin les notes per aconseguir el màster malgrat no haver-lo cursat. Aquest dijous va canviar la condició de testimoni a imputada a una de les professors, Alícia López de los Mozos, que també ha estat citada a declarar.

També han estat citades com investigades Cecilia Rosado, professora del màster que va cursar Cifuentes i secretària del tribunal encarregat d'examinar-la, i Amalia Clonge, la funcionària de la Universitat Rei Joan Carles que, suposadament, va alterar les seves notes. Després d’escoltar-les, la jutgessa ha acordat noves citacions, després d'assumir la investigació de la presumpta falsedat documental al màster de l'expresidenta.

Noticias relacionadas

contador