ep agentesla guardia civillugaraccidentela m-203 en vicalvaro
EMERGENCIAS MADRID

Un autobús de viatgers ha impactat frontalment contra un pilar d'un viaducte a la variant d'Avilés, sentit Oviedo, a Avilés, a l'altura de les obres del nou accés al polígon de PEPA. Fins ara, el Servei d'Emergències del Principat d'Astúries ha informat que almenys hi ha cinc morts i 16 ferits.

Els morts són M.B.M.H. de 55 anys, veïna de Soto del Barco; A.P.T.S de 52 anys, veïna de Gijón; S.A.G. de 77 anys veí de Gijón; A.S.G. de 75 anys veí de Catrillon; i J.E.M.D. de 58 anys veí de Gijón.

Al lloc de l'accident s’han mort quatre persones, mentre que una altra ha mort durant la seva evacuació a l'Hospital Sant Agustí. D'altra banda, una persona greu ha estat traslladada a l'Hospital de Cabueñes. Deu persones, ferides de caràcter lleu, han estat evacuades a l'Hospital Sant Agustí.

Els efectius de bombers van haver d’excarcerar tres persones, que van resultar mortes, de l'interior de l'autobús.

L'accident va passar a les 13.40 hores a la variant d'Avilés, en direcció Gijón, a l'AI-81, quan un Alsa que cobria la línia Cudillero-Avilés-Gijón es va encastar per causes que es desconeixen, en una columna de formigó.

Els treballs que s'estan realitzant a la zona efectius del Servei d'Emergències, de Guàrdia Civil, Policia, estan obligant a redirigir el trànsit a la zona. Un helicòpter de Bombers està traslladant ferits a centres hospitalaris.

L'autobús, que oferia un servei del Consorci de Transports d'Astúries i operat per la companyia Alsa, ha quedat completament encastat contra una columna de formigó, que ha quedat incrustada gairebé fins a la tercera fila.

contador